Πολιτική Επιστροφής

Στην AMDE TECH PLTD, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με την αγορά σας, προσφέρουμε μια διαφανή και απλή πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

Δικαίωμα Απόσυρσης

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα Δικαιώματα των Καταναλωτών, έχετε το δικαίωμα να αποσύρεστε από την αγορά εντός 14 ημερών χωρίς να δώσετε καμία αιτία. Ο χρόνος απόσυρσης λήγει μετά από 14 ημέρες από την ημέρα που αποκτήσατε, ή ένα τρίτο μέρος άλλο από τον μεταφορέα και που επιλέξατε, αποκτάει τη φυσική κατοχή των αγαθών.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Δικαίωμα Απόσυρσης

Για να ασκήσετε το δικαίωμα απόσυρσης, πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να αποσυρθείτε από αυτό το συμβόλαιο με μια αποφασιστική δήλωση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@amdetech.com για να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας. Για να συμμορφωθείτε με την προθεσμία απόσυρσης, είναι αρκετό να στείλετε την επικοινωνία σας σχετικά με την ασκηση του δικαιώματος απόσυρσης πριν από τη λήξη της προθεσμίας απόσυρσης.

Συνθήκες Επιστροφής

  • Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο και στην ίδια συσκευασία με την οποία το λάβατε.
  • Όλα τα αξεσουάρ και τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν πρέπει να συμπεριληφθούν στη συσκευασία επιστροφής.
  • Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι σωστά συσκευασμένο για την επιστροφή προκειμένου να αποφευχθεί η ζημία κατά τη μεταφορά.

Διαδικασία Επιστροφής

Μόλις λάβουμε το επιστραφέν προϊόν σας και το ελέγξουμε, θα επεξεργαστούμε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από τη λήψη της ενημέρωσής σας για την απόσυρση. Η επιστροφή θα περιλαμβάνει τις κανονικές εξόδους αποστολής, αλλά όχι οποιεσδήποτε πρόσθετες δαπάνες που προκύπτουν από την επιλογή σας για έναν τύπο παράδοσης διαφορετικό από τον πλέον οικονομικό τύπο προτεινόμενης αποστολής από εμάς.

Εξαιρέσεις

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το δικαίωμα απόσυρσης δεν ισχύει για εξατομικευμένα ή προσαρμοσμένα προϊόντα όπως μεταχειρισμένες συσκευές χωρίς εγγύηση του κατασκευαστή και στα ανταλλακτικά. 

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική επιστροφής μας ή χρειάζεστε βοήθεια με μια επιστροφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας στο info@amdetech.com ή στο +30 211 234 5095.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την AMDE TECH PLTD.